H αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη νευρική ανορεξία [βίντεο]

Aποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν στον ελληνικό τελικό η Ελευθερία Ελευθερίου!


Η Ελευθερία Ελευθερίου λίγες ημέρες πριν ξέσπασε στα social media, με αφορμή μια σειρά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, με αφορμή τα περιττά της κιλά -όπως δηλαδή υποστήριζαν- που πήρε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το peoplegreece.com.

«Είναι άσχημο να δέχεσαι κριτική για το αν είσαι 5 κιλά πάνω – κάτω! “Ολική Αλλαγή” είναι ο τίτλος που διάβασα σήμερα! Ποιο είναι το πρότυπο τελικά; Να είσαι αδύνατος για τους άλλους ή να νιώθεις υγιής για τον εαυτό σου;», έγραψε η τραγουδίστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω περάσει το στάδιο του να μην τρως τίποτα για να αρέσεις και μόνο κακό έκανα στον εαυτό μου! Νιώθω πιο ωραία από κάθε άλλη φορά! Γυμνάζομαι και ακολουθώ μια φυσιολογική ζωή! Ευχαριστώ #sosad».

Μάλιστα το παραπάνω της οργισμένο μήνυμα το συνόδευσε με την εξής φωτογραφία της:

eleftheria eleftheriou

Χτες το βράδυ η ίδια βρέθηκε στον ελληνικό τελικό για την Eurovision 2015 -όπως θυμάστε μας είχε εκπροσωπήσει λίγα χρόνια πριν- και μίλησε ανοιχτά στις κάμερες για όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

«Είχα περάσει ένα πολύ άσχημο πρόβλημα με το να αδυνατίσω», δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχα κάνει πάρα πολύ κακό στον εαυτό μου. Ήμουν στα πρόθυρα της ανορεξίας. Άλλο το αδύνατος, άλλο το ανορεξικός. Δεν χρειάζεται να μας βλέπουν όλες κοκκαλιάρες».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!