H αποκάλυψη για τη ζωή της Χριστίνας Κολέτσα

Τι επάγγελμα άφησε για να ασχοληθεί με το τραγούδι η γνωστή τραγουδίστρια;


Μπήκε στη ζωή μας μέσα από ένα fame story και κατάφερε να γίνει μία από τις αγαπημένες μας. Η Χριστίνα Κολέτσα όμως, θα μπορούσε να μας είχε απασχολήσει με άλλο τρόπο και όχι με το τραγούδι, καθώς, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό You, έχει τελειώσει δημοσιογραφία.

«Καταρχάς έχω τελειώσει δημοσιογραφία και έχω δουλέψει ως δημοσιογράφος για λίγο σε ένα τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Και όταν αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια ήμουν ανάμεσα στο να κάνω μία εκπομπή στην τηλεόραση, στην ΕΤ3, ή να γίνω τραγουδίστρια… Επέλεξα το δεύτερο.», δήλωσε.

Γιατί όμως δεν ασχολήθηκε με το επάγγελμά της; «Τότε δεν είχα την ωριμότητα να αντιληφθώ ποια ήταν τα υπέρ και τα κατά των δύο αυτών επαγγελμάτων, λειτούργησα με το ένστικτό μου και ήμουν πιο πολύ του καλλιτεχνικού παρά της πληροφόρησης. Πάντως, ποτέ στη ζωή μου δεν μου έχει τύχει να πάρω κάποιον δημοσιογράφο και να του πω ‘γράψε αυτό ή κάνε εκείνο’. Καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους και έχω κατανόηση μέχρι ενός σημείου.», εξομολογήθηκε ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε σημείο να κλάψει για κάτι που διάβασε: «Ναι, φυσικά. Με ενοχλούσαν πολλά πράγματα που διάβαζα, ότι τα έχω με τον τάδε ή με τον δείνα και επειδή ήμουν μεγαλωμένη σε μια κλειστή κοινωνία δεν μου άρεσε καθόλου αυτό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!