H αντίδραση της Σάσας Σταμάτη για την είσοδο της Μαρίας Ηλιάκη στο Πρωινό [βίντεο]

Η Σάσα Σταμάτη, ξέρει τον τρόπο για να τραβά πάνω της τα φώτα με τις δηλώσεις της.


Η Σάσα Σταμάτη, ξέρει τον τρόπο για να τραβά πάνω της τα φώτα με τις δηλώσεις της. Η ίδια αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων. «Σήμερα μίλησα με την Φαίη, με περιμένουν (στην Τήνο) και θα πάω κάποια στιγμή σίγουρα γιατί περνάω και ωραία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Με το Καλημέρα» της Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon.

Η ίδια όμως αναφέρθηκε και στην άφιξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή που θα παρουσιάζει με τη Μαίρη Συνατσάκη από την καινούργια σεζόν, ως εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ. Συγχαρητήρια. Κάνει ένα καινούριο βήμα στη ζωή του και του εύχομαι ότι καλύτερο! Η Μαίρη είναι κολλητή του, είναι ατομάρα, είναι φίλοι και είναι ωραίο να είσαι φίλος και να κάνεις και εκπομπή. Είναι ωραία χημεία».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να καθίσει δίπλα της στο «Πρωινό» η Μαρία Ηλιάκη. «Το άκουσα κι εγώ αυτό. Κοίταξε, η Μαρία είναι ένα κορίτσι που είναι πολλά χρόνια στο χώρο και αυτό που μου αρέσει είναι πως λέει τη γνώμη της και στην εκπομπή μας χωράνε άνθρωποι που λένε τη γνώμη τους».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!