Ο γάμος της Μαντώς Γαστεράτου, το περασμένο Σάββατο, συζητήθηκε πολύ κυρίως για την απουσία της άλλοτε κολλητής της παρουσιάστριας, Τζένης Μελιτά.

Η απουσία αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές των δυο γυναικών και θέλησαν να μάθουν το λόγο. Η Τζένη Μελιτά θέλοντας να δώσει τέλος στην απορία που δημιουργήθηκε στον κόσμο απάντησε μέσω Instagram πως δεν ήταν καλεσμένη.

Σήμερα στην εκπομπή «Τι λέει;» , την οποία συμμετέχει η Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός του γάμου με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να της δίνει το λόγο και την ίδια φανερά συγκινημένη να λέει «Εγώ θα σου πω ότι θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά αν ήμουν καλεσμένη. Με όλη μου την καρδιά και όλη μου την αγάπη. Δεν ήμουν, να ζήσουν, δε θα πούμε σε κανέναν ποιόν να καλέσει στο γάμο του. Να είναι πολύ ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή αναλυτικά για αυτή τη πολύ όμορφη σχέση. Πιέστηκα. Μου στείλανε πάρα πολλά μηνύματα. Με ρώτησε τόσος κόσμος και δεν ήξερα τι να κάνω, λέω απλά να απαντήσω την αλήθεια μου».