Το τηλεοπτικό της come back ετοιμάζει η Σίσσυ Χρηστίδου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό. Η Σίσσυ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Epsilon για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου την οποία μέχρι σήμερα είχε η Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σίσσυ είναι αγαπημένο παιδί της διευθύντριας ψυχαγωγικού προγράμματος του Espilon, Άλκηστις Μαραγκουδάκη και εξ αρχής την είχε στο μυαλό της για να συνεργαστούν. Η παρουσιάστρια αρχικά έκανε ραντεβού για ένα τηλεπαιχνίδι που όμως ναυάγησε ενώ οι συζητήσεις για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Η Σίσσυ τον τελευταίο χρόνο έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν αισθητά γιατί εκτός από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, στο χώρο της ένδυσης, έχει ανοίξει και το δικό της κανάλι. Το μεγαλοκάναλό της στο youtube! Και μάλιστα με δυο εκπομπές αφού εκτός από τη δική της τρέχει και το κανάλι της με το Θοδωρή Μαραντίνη που γυρνάνε την Ελλάδα και κάνουν ξενάγηση με το δικό τους τρόπο.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η Σίσσυ έχει περάσει από αυτή τη ζώνη αφού to 2011 έκανε την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha, με τη Ναταλία Γερμανού η οποία παρεμπιπτόντως επιστρέφει στα παλιά της λημέρια.

Δείτε το ρεπορτάζ