H ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον


Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα και από την Ελληνική Αστυνομία οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 27χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 60χρονη αμερικανίδα βιολόγο,  Σούζαν Ίτον.

Στην απόφαση αυτή η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε μετά τις πληροφορίες επιθέσεις και σε άλλες γυναίκες, η μία εξ αυτών δε υποστηρίζει πως έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του δράστη.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη και ενώ η κοινή γνώμη είναι ακόμη συγκλονισμένη από την υπόθεση της βιολόγου, η αστυνομία Κρήτης κατέθεσε αίτημα προς τον εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου δράστη της δολοφονίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, o οποίος συνελήφθη για υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης αλλοδαπής.   Πρόκειται για τον: ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

The post H ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!