Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω να ντρέπομαι


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει και στην προσπάθεια που κάνει για να αγαπάει τον εαυτό του.

Σε ερώτηση για το αν κουράζεται από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει, ο παρουσιαστής απάντησε: «Κουράζομαι αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώσω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και μου πουν ότι αυτό που βγάζεις στην τηλεόραση δεν είναι καλό θα το σταματήσω! 50 χρονών είμαι ακόμα».

«Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε ότι: «Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα, ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού, όμως, πάλι θα τα καταφέρω».

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως: «Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω να ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Έτσι είναι το σώμα μου. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά».

«Γιατί ας μην γελιόμαστε τα πολλά κιλά, όσο περνάνε και τα χρόνια, αλλά και στα μικρά παιδιά, γιατί βλέπουμε για την παιδική παχυσαρκία τι λένε οι γιατροί δεν κάνει καλό. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!