GNTM 2- Ίλντα Κρόνι: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της στο Instagram για τα γενέθλιά της


Τα γενέθλιά της είχε χθες Τετάρτη 11/12 η Ίλντα Κρόνι, η παίκτρια που είδαμε να αποχωρεί από το GNTN 2 στο επεισόδιο της Δευτέρας. Και ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να της ευχηθούν ο Ινδός σύντροφός της, Ασίς Καπούρ.

Το μοντέλο και ο σταρ του Hollywood είναι σε σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι. Στην ανάρτησή του ο ινδός σταρ για τα γενέθλια της αγαπημένης τους, έγραψε: «Σού εύχομα χαρούμενα 25, Ίλντα. Σού εύχομαι όλη την επιτυχία, την αγάπη και την ευλογία γι’ αυτή τη μέρα και για κάθε μέρα της ζωής σου. Ο Θεός να σού χαρίζει υγεία, πλούτο, ευτυχία και αγάπη όπου και να βρίσκεσαι. Να έχεις υπέροχα γενέθλια. Σ’ αγαπώ!».

View this post on Instagram

Wish you a very happy 25 @ildakroni I wish you all the success love blessings on this day and every single day of your life. May god always bless you with health wealth happiness and love wherever you go. Have a wonderful birthday… Love you ?❤

A post shared by Ashish Kapoor (Ninu) (@kapooraashish) on Dec 11, 2019 at 11:05am PST

Την τρυφερή του ευχή συνόδευε μια τρυφερή του φωτογραφία. Το ζευγάρι είχε περάσει μαζί τα περσινά γενέθλια της Ίλντα, όπως προδίδουν παλαιότερες αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά φέτος λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι, το μοντέλο γιόρτασε παρέα με τις συμπαίκτριές της.

Τα περσινά γενέθλια της Ίλντα Κρόνι

View this post on Instagram

3d part ? My babe thank u a lot for every single surprise … I don’t have the right words for everything what u did but I can say that I love every single thing … thank u for making my day so special @kapooraashish ❤

A post shared by Ilda Kroni (@ildakroni) on Dec 15, 2018 at 1:06am PST

 

Στα stories που ανέβασε στο Instagram τη βλέπουμε να διασκεδάζει με τις Πόπη Γαλέτσα, Ελευθερία Καρναβά, Εμμανουέλα Μάινα, Σπυρούλα Κάιζερ, Γκλόρια Ντενίκη, Αργυρώ Μαγκλάρη.

 

The post GNTM 2- Ίλντα Κρόνι: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της στο Instagram για τα γενέθλιά της appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!