GNTM 2: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο – Ξεδιπλώνονται οι ίντριγκες με επίκεντρο την Ελευθερία


Στο  12ο επεισόδιο (Τρίτη 15.10.19), η Λυδία Κατσανικάκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ελευθερία Καρναβά. Στην πρώτη τους φωτογράφηση υψηλής ραπτικής, τα κορίτσια του GNTM θα φωτογραφηθούν σε ζευγάρια.

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι 19 υποψήφιες θα πρέπει να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ ποζάρουν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Ένας αγώνας δρόμου δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία όμως δεν το χρησιμοποιεί με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία γίνεται το μήλο της έριδος όταν αποκαλύπτει μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της.  Οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται και η συγκατοίκηση αποδεικνύεται δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέπτεται το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σέξι πλευρά τους. Στο πλατό οι κριτές λένε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εξηγήσεις.

Ποια δεν κατάφερε να ισορροπήσει στα ζητούμενα, γκρεμίζοντας το όνειρό της για τη συνέχεια;

The post GNTM 2: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο – Ξεδιπλώνονται οι ίντριγκες με επίκεντρο την Ελευθερία appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!