Το Next Top Model είναι ένα από τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα που έκανε έναρξη την προηγούμενη Δευτέρα και ήδη έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα κυρίως λόγω των αυστηρών κριτικών που δέχονται οι υποψήφιες.

Μάλιστα από το πρώτο επεισόδιο είχαμε δει να υπάρχουν αντιδράσεις στον τρόπο με τον οποίο οι κριτές αντιμετωπίζουν τις υποψήφιες με τη Ρούλα Ρέβη να εκφράζει δημόσια την αντίθεσή της στα λεγόμενα του συναδέλφου της για τα όσα είπε στην Ιωάννα Μπέλλα.

Στο χθεσινό – δεύτερο επεισόδιο – για ακόμη μια φορά είδαμε κορίτσια να δακρύζουν μπροστά στις κάμερες μετά τα άκρως αυστηρά σχόλια που άκουσαν από τους κριτές.

«Με ύψος 1,69 θα είσαι πιο κοντή από τους θεατές», «Δεν είσαι ούτε όμορφη, ούτε συμπαθητική, απορώ γιατί ήρθες εδώ», «έχεις χαλάσει το πρόσωπό σου» , «Γιατί την έβαλες να περπατήσει;», «και εγώ κάνω τούμπες και είμαι πολύ καλή σε αυτό, οπότε όχι», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Όπως ήταν φυσικό η τόσο αυστηρή κριτική που δέχτηκαν τα κορίτσια με αποκορύφωμα τα σχόλια του Δημήτρη Σκουλού για την τελευταία διαγωνιζόμενη, Σοφία, δεν πέρασε απαρατήρητη από τις τηλεοπτικές εκπομπές αφού όλες αναφέρθηκαν σε αυτή.

Happy Day, Πρωινό αλλά και «Στη Φωλιά των Κου – Κου» αντέδρασαν σε όλα όσα ακούστηκαν κυρίως από το διάσημο φωτογράφο, Δημήτρη Σκούλο αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε δείξει τις προθέσεις του. Μάλιστα σε όλες τις εκπομπές όλοι θεώρησαν πως όλα αυτά τα εριστικά σχόλια προς τις διαγωνιζόμενες έγιναν και για λόγους εντυπωσιασμού από τον φωτογράφο.

Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;» , τόσο η παρουσιάστρια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής θεώρησαν απαράδεκτα τα όσα ακούστηκαν χαρακτηρίζοντάς τα ως «απάνθρωπα» τα σχόλια του Δημήτρη Σκουλά, ενώ ετοίμασαν και ένα βίντεο που… «καίει» την κριτική επιτροπή.

Βέβαια αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνο από  στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα χθες το πρωί ο φωτογράφος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το reality την οποία αναγκάστηκε να διαγράψει σήμερα το πρωί αφού το σχόλια που τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του άγγιξαν τριψήφιο αριθμό.

Το θέμα όμως δε τελειώνει εκεί αφού οι δημόσιες διαφωνίες επεκτάθηκαν και σε άλλα προφίλ στο instagram. Συγκεκριμένα η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το GNTM γράφοντας πως η συμπεριφορά των κριτών φανερώνει πλήρη έλλειψη παιδείας. Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν  τη συμπεριφορά του συζύγου της στο Survivor 1, αλλά και τη δική της συμμετοχή στο Nomads με την ίδια να απαντά σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια. Στη συνέχεια βέβαια και εκείνη διέγραψε τη φωτογραφία.