Γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ σε πρόστυχες φωτογραφίες!

Απειλείται η φήμη του από την ύπαρξη του υλικού!


Ο Nicolas Cage έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα αξιοπρεπές προφίλ, όμως τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε πανικό αφού όπως δημοσίευσε το TMZ κυκλοφορούν πρόστυχες φωτογραφίες του!

Η πρώην σύντροφός του, η Christina Fulton, κρατούσε στο σπίτι της φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου με τον ηθοποιό σε ερωτικές στιγμές. Δυστυχώς, όμως, τον περασμένο Απρίλη διέρρηξαν το σπίτι της και πήραν 4 υπολογιστές και μια κούτα φωτογραφίες. Ο ληστής Ricardo Orozco συνελήφθη πριν ένα μήνα και κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμύρια δολάρια. Οι φωτογραφίες, όμως, δεν βρέθηκαν στην κατοχή του Orozco με αποτέλεσμα η αστυνομία να έχει βγει στη γύρα… για να τις ανακαλύψει!

Ο Nicolas Cage άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Christina Fulton το 1988, η οποία αργότερα γέννησε τον γιο τους, Weston Coppola Cage που έγινε γνωστός ως lead τραγουδιστής της μέταλ μπάντας Eyes of Noctum. O ηθοποιός παντρεύτηκε την Patricia Arquette το 1995 και ένα χρόνο μετά το διαζύγιό τους, το 2002 παντρεύτηκε την Lisa Marie Presley. Ούτε όμως αυτός ο γάμος κράτησε αφού χώρισαν λίγους μήνες αργότερα. Η τρίτη και νυν γυναίκα του Cage είναι η Alice Kim, μια πρώην σερβιτόρα από το Λος Άντζελες με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον Kal-El.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!