Γνωστός Έλληνας ράπερ αποκαλύπτει: “Έζησα τον εφιάλτη των ναρκωτικών”

Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τη μάχη που έδωσε για να ξεφύγει, μίλησε πρώτη φορά ο ράπερ “Ταραξίας”, κατά κόσμον, Γιώργος Γκόγκας.


Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τη μάχη που έδωσε για να ξεφύγει, μίλησε πρώτη φορά ο ράπερ “Ταραξίας”, κατά κόσμον, Γιώργος Γκόγκας.

 Ο γνωστός ράπερ, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους “Going’ Through” και το “Family the Label”, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει ζήσει την κόλαση των ναρκωτικών, από την οποία και κατάφερε να γλιτώσει: “Για μια περίοδο της ζωής μου είχα μπλέξει με τα ναρκωτικά. Ήμουν εθισμένος, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ. Ευτυχώς το άφησα πίσω μου. Πάνε παραπάνω από δυο χρόνια που δεν έχω καμία σχέση. Βέβαια αυτό το πράγμα είναι μια διαρκής πάλη”, αποκάλυψε σε καθημερινή εφημερίδα.
Μιλώντας για την επαφή με τα ναρκωτικά είπε: “Πολλοί δοκιμάζουν σε αυτές τις ηλικίες. Άλλωστε τα ναρκωτικά είναι παντού. Τότε μπήκαν και στη δική μου ζωή. Μετά βγήκαν, και αργότερα ξαναμπήκαν. Στη φάση που βρίσκομαι τώρα, θεωρώ ότι έχω απαλλαγεί οριστικά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι καθαρός εδώ και πολύ καιρό”.

Τέλος, ο ίδιος μίλησε και για την αποχώρησή τους από “Goin’ Through”, αφήνοντας αιχμές για τον Νίκο Βουρλιώτη: “Από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε καλές σχέσεις, ιδιαίτερα με το Βουρλιώτη. Όταν ανεβαίνει κάτι, αρχίζουν οι εγωισμοί, μπαίνουν στη μέση τα χρήματα και ξενικά η αντίστροφη μέτρηση. Στη δική μας περίπτωση είχε δημιουργηθεί μια ομάδα δέκα ατόμων οι οποίοι αποχώρησαν σταδιακά. Πιστεύω πως ο Νίκος Βουρλιώτης προωθούσε περισσότερο τον εαυτό του και μας ήθελε σαν αυλικούς του”.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!