Γλυτώστε από τα πρόστιμα του ΕΦΕΤ!!

Μια Ελληνική εταιρεία κάνει την διαφορά και με δική της καινοτομία μπαίνει στην αγορά και διασφαλίζει όλους εσάς τους επιχειρηματίες. Τους ανακαλύψαμε και θελήσαμε να τους ΄΄ανακρίνουμε΄΄ λίγο για να μας δώσουν απαντήσεις για το τι γίνετε με τα πρόστιμα του ΕΦΕΤ


Μια Ελληνική εταιρεία κάνει την διαφορά και με δική της καινοτομία μπαίνει στην αγορά και διασφαλίζει όλους εσάς τους επιχειρηματίες. Τους ανακαλύψαμε και θελήσαμε να τους ΄΄ανακρίνουμε΄΄ λίγο για να μας δώσουν απαντήσεις για το τι γίνετε με τα πρόστιμα του ΕΦΕΤ στις επιχειρήσεις του απλού κόσμου που δυστυχώς δεν γνωρίζουν πολλοί.

Μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της εταιρείας Κο Γιάννη Ξιφαρά και τα μάθαμε όλα.  Μια καλή ευκαιρία να μάθετε πώς να γλυτώσετε με απλές κινήσεις και το βασικότερο με έμπειρους και καταρτισμένους ανθρώπους που είναι συνέχεια  δίπλα σας!

Τελικά ποιοι είστε και μιλούν όλοι για εσάς; Έχω μάθει πολλά για την εταιρεία σας και θέλω πλήρη ενημέρωση.

Είμαστε η εταιρία ΜΤC, μία ομάδα Ελλήνων καταξιωμένων επιστημόνων που γλυτώνει  από τη γραφειοκρατία, (που δυστυχώς έχουμε σαν χώρα) τους επιχειρηματίες από τα πρόστιμα του υγειονομικού και του ΕΦΕΤ. Αυτό ισχύει για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα τρόφιμα και τα ποτά.

image

Τι εννοείτε γλιτώνετε; Είναι μεγάλα τα πρόστιμα;

Έχουμε τη δυνατότητα και τις γνώσεις να προστατεύουμε με πολύ χαμηλό κόστος, τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, οι οποίες είναι πολλές, όπως,  τα περίπτερα, καφέ-μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία κτλ, από τα βαριά πρόστιμα του υγειονομικού και του ΕΦΕΤ, συμμορφώνοντάς με όλους τους επιθυμητούς τρόπους πάντα σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία. Φυσικά και είναι μεγάλα τα πρόστιμα διότι μιλάμε για σωστή λειτουργία βάση κανονισμών.

Πώς γίνεται αυτό;

Η όλη διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε δύο στάδια:

1ον:         Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε στο χώρο της επιχείρησης, το προσωπικό, στην υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

2ον:         Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε μελέτη HACCP προσαρμοσμένη στην εκάστοτε επιχείρηση.

Και δεν σταματάμε εκεί, παραμένουμε δίπλα στην επιχείρηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.   

 

efet1

 

Τι είναι το HACCP;

Το HACCP είναι ένα ευρωπαϊκό πρότυπο που αποτελείται από διαδικασίες οι οποίες πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε να παρέχουν στους τελικούς καταναλωτές και πελάτες τους, ασφαλή τρόφιμα και ποτά.  Και είναι πλέον υποχρεωτικό, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, σε όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα τρόφιμα και ποτά.

 

Έμαθα ότι σας έχουν εμπιστευτεί μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις του χώρου. Είναι υποχρεωτικό τελικά να τηρήσουν αυτή την διαδικασία όλες οι επιχειρήσεις;   

Είναι γεγονός ότι μας έχουν εμπιστευτεί πολλές και γνωστές επιχειρήσεις του χώρου και πραγματικά τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους. . Ο επαγγελματισμός, η αμεσότητα και  η υπευθυνότητα της εταιρίας μας και των στελεχών της, είναι η συνταγή της επιτυχίας μας και ο λόγος που μας εμπιστεύονται οι συνεργάτες-πελάτες μας.   Προσπαθούμε μέσα από όλο αυτό να υπάρχει σωστή ενημέρωση και σωστή λειτουργία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ενημέρωση σας και πιστεύουμε πως όλο αυτό είναι καλό να μαθευτεί στις μικρές αλλά και στις μεγάλες επιχειρήσεις έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να γλυτώσουν τα τυχόν πρόστιμα διότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για όλους. Θα είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να μάθει ο κόσμος.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία MTC θα βρείτε στο www.mtc.com.gr

Επικοινωνήστε άμεσα με τον Κο Ιωάννη Ξιφαρά, Δρ. Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MTC, στο 6945869200 ή στο email:info@mtc.com.gr   

Με τον Διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Ξιφαρά στην συνάντηση μας που μας μίλησε για όλα! 

0

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!