Γκαλένα Βελίκοβα: Μιλά για το πως ήρθε στην Ελλάδα αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα με το μωράκι της

Η καθηγήτρια χορού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.


Η Γκαλένα Βελίκοβα μίλησε στο JOY και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη ζωή της με το μωράκι της, για το πώς ήρθε από την Βουλγαρία στην Ελλάδα αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, τον χορό!

Η ζωή της με την κόρη της: «H ζωή μου είναι τέλεια. Ακόμα καλύτερη από πριν. Ό,τι και να είχα φανταστεί δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που βιώνω τώρα. Τα συναισθήματα είναι τόσο πλούσια, η κάθε μέρα είναι τόσο διαφορετική με την προηγούμενη που πραγματικά νιώθω ότι ζω από την αρχή, κάθε μέρα είναι ξεχωριστή».

Πως ήρθε στην Ελλάδα από την Βουλγαρία: «Ήμουν πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στον αθλητικό χορό και ήρθα στην Ελλάδα για να δώσω κάποια σεμινάρια και μαθήματα και να δείξω αυτό το είδος χορού, αφού το 1995 ήταν στο ξεκίνημα του».

Ξεκίνησε τον χορό όταν ήταν 8 χρονών: «Με πήγε η μαμά μου. Μου άρεσαν τα φορέματα και οι κινήσεις αλλά το αγάπησα αργότερα όταν πήγαινα στους διαγωνισμούς. Το συναίσθημα ότι ήθελες να κερδίσεις και το αποτέλεσμα της δουλειάς σου ήταν άμεσο. Μου άρεσε ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια».

Πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της: «Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια και εξελίχθηκε αυτή η γνωριμία μέχρι και σήμερα σε love story, γιατί έχει διάρκεια στον χρόνο. Εκεί είναι όλη η δυσκολία γιατί στην αρχή είναι όλα πάρα πολύ καλά, στην πορεία χαλάνε τα πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερή-γιατί έχει να κάνει και με την τύχη αυτό- που μετά από τόσα πολλά χρόνια νιώθω όπως ένιωθα στην αρχή και θέλω να πιστεύω κι εκείνος το ίδιο!»

Η Γκαλένα πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να πετύχεις είναι η δουλειά: «Όποιος νομίζει ότι υπάρχει άλλος τρόπος για να φτάσει του στόχους του κάνει λάθος. Δεν μπορείς να κάνεις το οχτάωρό σου, να βλέπεις τη δουλειά σαν δουλειά, να κοιτάς το ρολόι και να πετύχεις υψηλούς στόχους».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!