Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Καρβέλας δεν έχει άδικο για το “βόθρο της Βουλής”» – Τι ανέφερε για την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Eurovision


Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε  μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις συνεργασίες του με την αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής, σχολίασε τον Καρβέλα και τον Νταλάρα, αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με την Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ αναφέρθηκε και στη Eurovision.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και όπως πάντα ήταν λαλίστατος και απόλυτα ειλικρινής και ευθύς χωρίς να στρογγυλεύει τις γωνίες.  Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο».

Στη συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες, που κάνουν διαφημίσεις, αλλά και τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. «Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα απ’ αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το “βόθρο της Βουλής”, γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί».

Όσο για τη Eurovision, ο Γιώργος Θεοφάνους  δήλωσε: «Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια “μαγειρέματα” στη βαθμολογία, αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα “μαγειρέματα” της προηγούμενης χρονιάς. Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το “κύπελλο”, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της Μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

Ο Γιώργος Θεοφάνους ρωτήθηκε επίσης, για την τραπ μουσική. «Πολλές φορές τα παιδιά νομίζουν ότι επαναστατούν μέσα από την τραπ, αλλά δεν επαναστατείς μέσα από βρισιές. Η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται μόνο για εμπορικούς λόγους, ρώτα τον Ρέμο και τη Βανδή. Με στενοχωρεί, γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές συνεργάζονται με τράπερς και παράλληλα διασκευάζουν Πλέσσα ή Κατσαρό. Στον πανικό τους δεν ξέρουν ποιος “πουλάει” και σε ποιον απευθύνονται. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι θα νιώθουν υπερήφανοι, αλλά θα ξεχαστεί όταν κάνουν ένα καλό τραγούδι», εξηγεί.

Τέλος, αποκάλυψε πως με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν μιλάμε και με στενοχωρεί, γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση», είπε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!