Γιώργος Παπαδόπουλος: «Όταν ξεκίνησα έλεγαν “Είναι χοντρός αυτός, μην τον παίξεις”»


Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου (25/5) του J2US. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για το bullying που δέχθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής.

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει ήταν η πρώτη μου κιθάρα από την μητέρα μου, όταν ήμουν 11 ετών. Με αυτή την κιθάρα έγραψα τις μεγαλύτερες επιτυχίες».

Στη συνέχεια είπε: «Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε ότι θα ήθελε να δει σε εκπομπή την Γαλάτεια, εμένα δεν με ανέφερε. Δεν υπάρχει σχολή παρουσιαστή, όπως δεν υπάρχει και σχολή τραγουδιστή. Σ’ αυτή την ζωή δεν λες σε τίποτα «όχι». Μπορείς να είσαι ό,τι θες!».

«Εγώ, όταν ξεκίνησα, δέχθηκα bullying. Έλεγαν: «Είναι χοντρός αυτός, μην τον παίξεις». Και το λέω και δημόσια και δεν ντρέπομαι να το πω. Είμαι πλέον σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, εξήγησε πως: «Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν προβλήματα. Τον Γιώργο και την Βάσω τους αγαπώ πολύ και τους δύο. Τον Γιώργο τον θυμάμαι με την Βάσω πάντα δίπλα του… Κάτι πρέπει να έχει γίνει, δεν ξέρω τι. Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!