Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Νέα βραδινή έξοδος για το φημολογούμενο ζευγάρι


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά συνεχίζουν τις εξόδους τους, την ίδια ώρα που οι φήμες τους θέλουν να είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ούτε ο παρουσιαστής ούτε η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα ακούγονται.

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Αντωνά ανέβασε ένα νέο story στο προφίλ της στο Instagram, από βραδινή της έξοδο. Σε αυτό απεικονίζεται μόνο το κερί που ήταν αναμμένο στο τραπέζι που καθόταν, ωστόσο έχει ταγκάρει και τα άτομα με τα οποία ήταν μαζί. Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα βλέπουμε και αυτό του Γιώργου Λιάγκα.

Μαζί με το φημολογούμενο ζευγάρι ήταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και η Λεάννα Μάρκογλου με τον Πάνο Καλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ότι ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί.

«Να πούμε αρχικά ότι δεν είναι φιλικό όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ένα σκίρτημα, είναι μία σχέση. Έχουν έρθει κοντά τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

Μάλιστα η προσέγγιση έγινε από τον Γιώργο Λιάγκα και ο ίδιος ο παρουσιαστής το έχει μεταφέρει, το έχει επιβεβαιώσει και σε στενό του κύκλο, ότι έχει ξεκινήσει κάτι και βγαίνει με την Μαρία Αντωνά.

Βγαίνουν κανονικά, δεν κρύβονται, έχουμε δει φωτογραφίες, βγαίνουν μόνοι τους, με κοινούς φίλους… Έχουν μετακομίσει και πάρα πολύ κοντά και πολλοί λένε ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!», είπε ο δημοσιογράφος.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!