Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πει στην μαμά μου μια μέρα θα σε κάνω υπερήφανη – Η συγκινητική εξομολόγηση του


Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μίλησε για τους γονείς του και αναφέρθηκε σε μία υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του, λέγοντας της πως μια μέρα θα την κάνει περήφανη.

«Νομίζω χαίρονται πολύ. Νομίζω με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι κι είναι περήφανοι… Χαίρομαι που είναι περήφανοι κι ήταν ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα. Της είχα πει “εγώ μαμά θα σε περήφανη μία μέρα, να το ξέρεις”. Επειδή είχα κοπεί από τις απολυτήριες εξετάσεις της δραματικής σχολής και ήταν προβληματισμένη της είχα πει “ξέρω τι σκέφτεσαι. Μην στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρω και θα σε κάνω περήφανη”.», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εξήγησε στη συνέχεια: «Αυτό το ζηλεύω. Κι αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα είναι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Και είναι και αυτό το οποίο θα ‘θελα να ‘χα κι εγώ. Νομίζω δεν ζηλεύω δουλειές, δεν ζηλεύω επιτυχίες, δεν ζηλεύω στόχους επαγγελματικούς… Χαίρομαι όταν ένας φίλος μου το απολαμβάνει αυτό το πράγμα. Ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω κι αυτό θα ‘θελα, τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και που έχουν φτιάξει μία όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μία όμορφη ζωή, μόνος μου. Χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά αυτό το να φτιάξεις μία όμορφη ζωή με έναν άλλον άνθρωπο, είναι τόσο ωραίο και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν. Είναι ένας λόγος πολύ βασικός που αγωνίστηκα γι’ αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό, το δικαίωμα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!