Γιώργος Ηγουμενάκης: Ο Λέκτορας Πανεπιστημίου που θα φέρει ανάσα αλλαγής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής


Ένας εκπληκτικός άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και όνειρα. Λέκτορας του Πανεπιστημίου και άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς. Ένας πολύ καλός άνθρωπος, που εκτός απο την αγάπη του για τους μαθητές του, ήρθε η ώρα να δείξει πόσο πολύ αγαπάει την πόλη που μεγάλωσε. Είναι αυτός που θα φέρει μια ωραία αλλαγή στην Αγία Παρασκευή. Είναι ο αγαπημένος μου φίλος Γιώργος Ηγουμενάκης.

O άνθρωπος που φέρνει ανάσα αλλαγής στην Αγία Παρασκευή
Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις – Πραγματικά τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στους Δήμους μας.

Πείσμωσα με τον εαυτό μου, έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, έπρεπε να αντιδράσω για το δήμο μου, για την πόλη που ζούμε. Ήρθε η στιγμή να το κάνω και γι’ αυτό δέχτηκα αμέσως με μεγάλη μου χαρά, την πρόταση που μου έγινε, να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του Γιάννη Μυλωνάκη και τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε».


Είμαι δημότης Αγίας Παρασκευής, με καταγωγή από τους Αποστόλους Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης και αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η τελειομανία, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που με διακρίνει από μικρό παιδί.

Ως νέος άνθρωπος, έχω την αντοχή, την όρεξη αλλά και την θέληση να δημιουργήσω και αυτό είναι το μεγάλο μου στοίχημα, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Παράλληλα, έχω την γνώση αλλά και την εμπειρία, που θα βοηθήσουν σημαντικά για να φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή, στην Αγία Παρασκευή.
Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, χρειάζονται νέοι άνθρωποι, δυναμικοί με ήθος και όραμα. Χορτάσαμε από υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και έργο μηδέν. Τα τελευταία χρόνια, δεν είδαμε τίποτα να αλλάζει στο δήμο μας, που ζούμε και μεγαλώνουμε.

Πιστέψτε με, η πόλη μας είναι πολύ όμορφη για να την αφήσουμε στα χέρια ανθρώπων παλαιάς γενιάς, με οπισθοδρομικές πεποιθήσεις, που το μόνο που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, είναι να κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους, να σχεδιάζουν και να υπόσχονται, χωρίς ποτέ να υλοποιούν.


Ζητώ την στήριξη των δημοτών της Αγίας Παρασκευής και υπόσχομαι, ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για να αλλάξουμε τα πράγματα στο δήμο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων των συνανθρώπων μας και αυτό είναι προσωπική δέσμευση, απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!