Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έγραψα στο κούτελο ως ηθοποιός παντός καιρού με πολύ αγώνα» – Τι δήλωσε για την οικογένεια και την απόκτηση παιδιών


Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο εν λόγω ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, το bullying που υπέστη όταν είπε την άποψή του για την Πάολα και τον κύκλο της οικογένειας που δεν έχει κλείσει ενώ θα επιθυμούσε.

Αναφορικά με τη δουλειά του ως ηθοποιός δήλωσε: «Έχω την αντρίλα και την αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά μου, γι’ αυτό μου δίνουν συγκεκριμένους ρόλους. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχουν παράξει έργο και κωμικά και δραματικά. Έγραψα στο κούτελο ‘παντός καιρού’ με πολύ αγώνα. Είπα πολλά ‘όχι’ τα οποία έφεραν πολλά ‘ναι’». «Δε μείωσα την τηλεόραση όπως άλλοι συνάδελφοι ψευτοκουλτουριάρηδες, που λένε ότι την κάνουν μονό για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι φοβερό μέσο, κάνει και καλά και κακά πράγματα. Το Εθνικό θέατρο δεν κάνει μονό καλές δουλειές».

Ακόμα μου γράφουν τραγούδια

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρει: «Τα μεγάλα τραγούδια που τραγουδάμε όλοι είναι ‘της πίστας’, τα λεγόμενα σκυλάδικα. Στις πίστες ξεκίνησαν να τραγουδάνε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Νταλάρας, η Αλέξιου, η Βιτάλη. Η Πάολα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, δέχτηκα bullying όταν το πρωτοείπα. Η trap μουσική δεν με αφορά αλλά μπορεί να κάνω βίντεο κλιπ με τον SNIK όπως μου πρότειναν. Δε μετάνιωσα που δεν έκανα δισκογραφία, ακόμα μου γράφουν τραγούδια».

«Αυτό που λένε για τη διαδρομή μου, είναι πως είμαι πολύ κάλος υποκριτής και τραγουδάω και πολύ καλά. Ήταν ‘χαζούλι’ που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη άλλαξε τον στίχο του τραγουδιού ‘Ο Άδωνις’. Το ‘Ζάρι’ της Μαρίνας Σάττι είναι από τα πιο εκπληκτικά κομμάτια που έχω ακούσει, θα σκίσει. Η Ελλάδα είναι αυτό που δείχνει το βίντεο κλιπ για το ‘Ζάρι’, παντόφλα, τζατζίκι και Ακρόπολη».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, είπε: «Δεν έχω κλείσει τον κύκλο της οικογένειας, δεν έχω κάνει παιδιά ως οφείλει ο άνθρωπος. Δε μου έχει φύγει ακόμα αυτό. Τώρα που ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο, εισπράττω πολλή αγάπη και καμία φορά κλαίω. Έχω κλάψει πολλές φορές και έχω ‘σπάσει’».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!