Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να πηγαίνει στο σπίτι των γονιών του στη Ρόδο αλλά είναι ακριβό.

«Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο, που μου έρχεται το 1/3. Πρέπει να πληρώσω και ξενοδοχείο για να δω τους γονείς μου, δεν χωράμε. Το δωμάτιο που είχε 4 παιδάκια, τώρα έχει γίνει κάτι άλλο και δεν χωράει ένας άνθρωπος τεράστιος 45 χρονών» είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων. Το Πάσχα είναι μία ωραία εποχή, αλλά και πάλι είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ ακριβά και δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα, αλλά με το 1/3 πήγα Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο κι αυτό είναι ντροπή!» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!