Γιώργος Μπένος: «Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου, σκάλωσα» – ΒΙΝΤΕΟ


Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε Γίνεται», ο Γιώργος Μπένος, το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro και την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας που έλαβε από τον πρώτο κύκλο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπένος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καθόλου δεν με άγχωσε η ιστορία του ήρωα στο Maestro, ποτέ. Δηλαδή από την πρώτη στιγμή είπα “αχ τι ωραία και όμορφη ιστορία είναι αυτή και πόσο γλυκά την έχει γράψει ο Χριστόφορος”. Ήθελε να δείξει μια ιστορία όσο πιο ανθρώπινα και απλά γίνεται, όχι σαν κάτι διαφορετικό. Επειδή εγώ μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια, δεν είχα τέτοια βιώματα. Οπότε μπαίνοντας μέσα σε αυτό (σ.σ. στην ιστορία της οικογένειας του ήρωα), κάπως με τρόμαξε. Θυμάμαι ότι είχα πει χαρακτηριστικά στον Χριστόφορο: “Μα, εμείς τώρα το γυρνάμε για να το δουν κάποιοι άνθρωποι. Κάνουμε μυθοπλασία”. Αυτό όμως κάπου συμβαίνει πραγματικά»

«Μου ήρθαν μηνύματα από αγόρια και κορίτσια, ομόφυλα και μη άτομα, που δεν έχει να κάνει αυτό και αυτό ήταν ακόμα πιο σπουδαίο. Μου έλεγαν πόσο τους άγγιξε αυτή η ιστορία, ότι έβλεπαν κάτι ανθρώπινο, κάτι που πρέπει να είναι ορατό πια. Τα αρνητικά μηνύματα ήταν πολύ λίγα, ούτε τα μετράω ούτε τα θυμάμαι. Μου είχε έρθει ένα μήνυμα από πατέρα που έλεγε «Γιατί να βλέπουν τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα;». Εκείνη τη στιγμή βέβαια αναρωτήθηκα ποιος πατέρας αφήνει τα παιδιά του, ανεξαρτήτως του θέματος, να βλέπουν τηλεόραση τόσο αργά το βράδυ».

«Υπήρχαν και άνθρωποι που με σταμάτησαν στον δρόμο γιατί κάτι τους κινητοποίησε μέσα από αυτή την ιστορία. Μία μάλιστα με σταμάτησε πρόσφατα και μου είπε ότι «σε ψάχνω πάρα πολύ καιρό, ήθελα να σου πω συγχαρητήρια γιατί έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου. Εκεί σκάλωσα, θορυβήθηκα λίγο, σκέφτηκα τι να απαντήσω και θυμάμαι πως της έκανα μόνο μια αγκαλιά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Μπένος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!