Γιώργος Αγγελόπουλος: Ήταν το τελευταίο πράγμα που ζήτησα πριν κλείσουμε τα κινητά στο Survivor


Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν κλείσει το κινητό του για να μπει στο Survivor, στο οποίο και αναδείχθηκε νικητής.

«Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν αυτό. Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο με ένα μήνυμα «πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω». Που δεν ήξερε τι είναι το Survivor», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Εγκυμονούσαν πάρα πολλοί κίνδυνοι»

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε για να γίνω οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν. Είχα πει όμως πως ήθελα να πάω κάπου και αν είναι ευλογημένο να βοηθηθώ και το οτιδήποτε με την οικογένεια μου είναι προς όφελος μου να γίνει. Και έγινε!».

«Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και και ούτω καθεξής θέλει διαχείριση γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα. Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ’ όλα», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!