Γιάννης Βούρος: «Είχαν γράψει ότι ο πατέρας μου “έκανε ένα παιδί τέρας”» λέει ο γιος του


Για το πώς μετέτρεψε την αναπηρία του, όπως την χαρακτηρίζει ανοικτά και ο ίδιος, σε δύναμη ζωής μίλησε ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Δύο στις 10».

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου» είπε αρχικά

«Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας, κάτι βαρύγδουπο. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά», πρόσθεσε.

«Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Θα λες ότι έτσι γεννήθηκα, έτσι με αποδέχονταν για αυτό που είμαι. Δεν ένιωσα ποτέ απόρριψη λόγω της αναπηρίας. Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Η αναπηρία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου, δεν είναι αυτό που με χαρακτηρίζει. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα» περιέγραψε στην κάμερα.

Κλείνοντας, ο Στέφανος Βούρος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το Τικ Τοκ: «Ξεκίνησα να διακωμωδώ την αναπηρία μου και να αυτοσαρκάζομαι στα βίντεο στο TikTok».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!