Γιάννης Βασιλείου: «Ήθελε να κάνουμε μαζί ερωτικά πράγματα – Του είπα “bye bye”»


Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, προχώρησε στην αποκάλυψη της εμπειρίας σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν στο επαγγελματικό του περιβάλλον, ενώ αναφέρθηκε και στα πισώπλατα μαχαιρώματα δέχτηκε κατά καιρούς.

  • Δεχτήκατε πισώπλατα μαχαιρώματα στην πορεία σας;

Η αλήθεια είναι πως μερικά πράγματα εμείς τα αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με πολύ μεγάλο πόνο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη νύχτα, ειδικά όταν κάνεις ένα σχήμα πολύ μεγάλο. Υπάρχει ανταγωνισμός με το πόσα τραγούδια και πόσο χρόνο θα έχεις πάνω στην πίστα. Υπήρχε πόλεμος από τους ιδιοκτήτες που μπορεί να είχαν καλύτερη σχέση με έναν καλλιτέχνη και μου αφαιρούσαν 2-3 τραγούδια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί αυτά τα πρόσωπα είναι παρόντα σήμερα. Όταν βέβαια μετά γίνεσαι πρώτο όνομα όπως έγινα και εγώ, σταματούν να σε βαρούν με αυτούς τους ύπουλους τρόπους.

  • Προσπάθησε ποτέ κάποιος να σας παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Όταν ήρθα από την Αμερική, ένας παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε. Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί. Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αλλά όταν το αντιλήφθηκα, του είπα bye, bye.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!