Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου


Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το χθεσινό J2US (25/5), με τους φανατικούς τηλεθεατές του show να παρακολουθούν τον Γιάννη Σεβδικαλή να κάνει πρόταση γάμου στην Σοφία Κουρτίδου.

Στις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μετά το τέλος του show, η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε: «Με το που τον βλέπω να κάνει βήματα πίσω, κατάλαβα αμέσως τι γινόταν, έτρεμαν τα χέρια μου. Το πραγματικό διαμάντι είναι εκείνο που έχω δίπλα μου!».

«Το είπα σε κάποια από τα παιδιά της παραγωγής πώς σκεφτόμουν να κάνω την πρόταση γάμου, μόνος μου το είχα στο μυαλό μου. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν ήξερε τίποτα. Εγώ διάλεξα το δαχτυλίδι», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε: «Δεν το περίμενα, δεν το ήξερα, ο Γιάννης έκανε το θαύμα του. Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό για έναν παρουσιαστή που έχει στο μυαλό του το διαγωνιστικό, να γίνεται μια πρόταση γάμου.

Άλλωστε, υπάρχει κάτι καλύτερο; Όλοι μας θα θέλαμε μια τέτοια πρόταση γάμου και πόσω μάλλον στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου πάει στη σεζόν 100, τότε θα γίνει και η δική μου πρόταση γάμου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!