Γιάννης Μαρακάκης: ”Έχω μάθει να ζω με το φόβο”

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, έκανε αποκαλύψεις.


Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή “Joy” και τον δημοσιογράφο Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους φόβους του και περιέγραψε το πώς φαντάζεται την ιδανική σύντροφο.

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως προσπαθεί να διαχειρίζεται τους φόβους του καθώς στο παρελθόν το όνομα του είχε αναφερθεί σε προκήρυξη τρομοκρατών: “Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να ζω με τον φόβο, τον διαχειρίζομαι όμως. Έχω μάθει και έχω συνηθίσει πλέον, το έχω κάνει καθημερινότητα μου. Είναι και λόγω της δουλειάς μου και γιατί αναφέρθηκε το όνομα μου σε μια προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης. Προχωράμε μπροστά και το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και προσοχή” είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Γιάννης Μαρακάκης στη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως οι γυναίκες δεν τον προσεγγίζουν εύκολα αν και είναι πολύ κοινωνικός και αποκάλυψε ποια στοιχεία πρέπει να έχει η κατάλληλη σύντροφος: “Ήμουν πάντα κοινωνικοποιημένος. Γενικά δεν ήμουν μοναχικός άνθρωπος και ούτε είμαι τώρα. Θεωρώ ότι πρέπει ο κατάλληλος σύντροφος να σε καταλαβαίνει, να σου αφήνει χώρο, χρόνο και να σε συμπληρώνει”.

O γοητευτικός δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης έχει μια καλή δουλειά, μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια ωραία γυναίκα στο πλάι του όμως ο ίδιος θέλει να τον ξέρουν ως δικηγόρο και όχι ως τηλεοπτικό πρόσωπο. Ο ίδιος είπε στο Joy: “Η εικόνα μου άνοιξε πόρτες όμως δημιούργησε και περισσότερες προσδοκίες, θέλω να πετυχαίνω αυτά που βάζω στόχους, μικρές καθημερινές νίκες και από αυτές τις λεπτομέρειες κερδίζεις τους ανθρώπους στο περιβάλλον σου”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!