Γιάννης Κότσιρας: Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα, δεν θα συναντιόμουν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο


Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε και ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο, εξηγώντας τον λόγο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Κότσιρας είπε: «Το εύπεπτο στην μουσική υπήρχε πάντα. Απλά, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο.

Νομίζω λοιπόν ότι σε αυτή την εποχή που υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού, είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν τέτοιες δουλειές, ακριβώς για να υπάρχει και το αντίβαρο.

Όλα χρειάζονται, όλα είναι απαραίτητα. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι μια υπερβολή, μια ακρότητα. Αλλά, ας μην είμαστε τόσο επιθετικοί και ειδικά με ανθρώπους που ίσως να έχουν και κάποια προβλήματα. Ας είμαστε λίγο πιο πράοι γενικά. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα σχετικά με την δήλωση της Εύης Δρούτσα, αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι».

Τα ΜΜΕ και ο Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιάννης Κότσιρας επίσης ανέφερε: «Τα ΜΜΕ και εγώ είμαστε μακριά και αγαπημένοι. Ο τρόπος που οι δημοσιογράφοι αντιμετώπισαν τον Γιώργο Νταλάρα ήταν ατυχής. Όταν έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα και τον ρωτάς ασήμαντα πράγματα είναι κουτό. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ιστορίας. Θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε σαν δάσκαλο και όχι να ρωτάμε αστειότητες».

«Δεν θα συναντιόμουν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»

Μιλώντας για την συνεργασία του Φίλιππου Πλιάτσικα με τον Αντώνη Ρέμο, ο Γιάννης Κότσιρας εξήγησε πως: «Σε επίπεδο δισκογραφίας δεν έχω πρόβλημα, αλλά σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα. Είχα συνεργαστεί με την Χαρούλα Αλεξίου, με τον Δημήτρη Μητροπάνο σε μεγάλους χώρους, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντιόμουν ποτέ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!