Γιάννης Φέρτης: Ο λόγος που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά – Τι είχε εξομολογηθεί


Ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο μεγάλος ηθοποιός κατά την διάρκεια της ζωής του έκανε τρεις γάμους, ενώ δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε αναφερθεί στον λόγο για τον οποίο δεν έγινε πατέρας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε πει: «Θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Από βλακεία δεν έκανα γιατί… Να μην πω, γιατί θα αναφερθώ σε γυναίκα. Ήθελε και δεν μπορούσε. Έπειτα από αυτό πέρασαν κάποια χρόνια που δεν ήθελα πια κι όταν παντρεύτηκα με την Μαρίνα, που ήμουν πια μεγάλος στα 63 και της είπα πως δεν θέλω γιατί μπορεί σε 2-3 χρόνια να πεθάνω. Πέρασαν αρκετά χρόνια και είπα ότι έκανα βλακεία».

Σχετικά με τις τρεις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του, είχε εξομολογηθεί: «Την Μαρίνα Ψάλτη τη γνώρισα στο θέατρο και κάναμε και παρέα και τα φτιάξαμε. Με την Ξένια Καλογεροπούλου γνωριστήκαμε σε ταινία, όπου υπήρχε μία ατμόσφαιρα και μας είχαν πάρει είδηση όλοι πως κάτι τρέχει μεταξύ μας. Με την Μιμή Ντενίση γνωριστήκαμε στον «Συμβολαιογράφο». Για καμία μου γυναίκα δεν θα μιλήσω άσχημα, μία χαρά γυναίκες είναι. Δεν έχω με όλες καλή σχέση. Έχω με κάποιες γιατί έτσι θέλω».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!