Γαβαλάς για Βανδή, Καινούργιου: «Έγιναν όλες σχεδιάστριες. Δεν μου αρέσουν, προσπαθώ να τις θάψω με ωραίο τρόπο»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα του Σαββατοκύριακου του Alpha και μίλησε για όλα.


Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην υπέροχη τηλεοπτική παρέα του Σαββατοκύριακου του Alpha και μίλησε για όλα..

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κόντρα με τον μπαμπά του, που δημιουργήθηκε επειδή δεν θέλησε να ασχοληθεί ποτέ με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά αγαπούσε το χορό και με αυτόν ασχολήθηκε επαγγελματικά στην Ιταλία.

Κατόπιν μίλησε για τη συνεργασία του με τους σχεδιαστές μόδας και πως εκείνοι τον εμπιστεύτηκαν και του «έδωσαν» τα ρούχα τους για να τα προμηθεύσει στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα μίλησε για τη σκοτεινή εποχή του, τότε που μπήκε φυλακή, δηλώνοντας πως: «Αν ήξερα τι θα συνέβαινε, δεν θα έκανα απολύτως τίποτα, παρά μόνο δώρο στους πολιτικούς μια κάλπη για να είναι πιο κάλπικοι».

Ο κόσμος ήταν όμως πάντα δίπλα του και δεν τον ξεγέλασε ποτέ. «Είμαι πάντα κοντά τους, δεν μένω κλεισμένος σε ένα ατελιέ. Μου μιλούν με αγάπη όταν με βλέπουν, χωρίς να με αντιμετωπίζουν την cult φιγούρα».

Τέλος κατέθεσε τη γνώμη του για τις Ελληνίδες celebrities που τελευταία ασχολούνται με τον σχεδιασμό ρούχων, αξεσουάρ κτλ. «Υπάρχουν πολλές, η Καινούργιου, η Χρουσαλά η Βανδή κ.α. Πιστεύω πως είναι μια έπαρση που έχουν όλοι οι άνθρωπου που υπήρξαν καταναλωτές να γίνουν δημιουργοί. Το καταλαβαίνω.

Και στο εξωτερικό έχει συμβεί στο παρελθόν. Δεν μου αρέσουν, αλλά προσπαθώ να τις θάψω με έναν ωραίο τρόπο. Οι επόμενοι καλλιτέχνες ας κάνετε άλλο, όχι ρούχα, μπιζού και αξεσουάρ. Βρείτε κάτι όλοι, όχι μόνο να σχεδιάζετε. Με ρώτησαν τις προάλλες αν μου άρεσε η δημιουργία της Βανδήπου κόστιζε 99 ευρώ και απάντησε πως δεν φαίνεται ούτε για 29, αλλά η τραγουδίστρια έχει ωραία κορμοστασιά και την υποστηρίζει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!