Γάμος υπερπαραγωγή που άγγιξε τα 2 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες]

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από τον υπερ-χλιδάτο γάμο και το πάρτι που ακολούθησε, το περασμένο Σάββατο στη Ρωσία και, όπως λέγεται κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια.


Ο 23χρονος γιος δισεκατομμυριούχου, Σαργίς Καραπετιάν και η 26χρονη Σαλόμι Κιντσουρασβίλ ένωσαν τις ζωές τους, σε ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία.

Σύμφωνα με τα ξένα media, η νύφη άλλαξε τρία νυφικά (το πρώτο μάλιστα ήταν Elie Saab, διακοσμημένο με πετράδια, χρυσόσκονη και Swarovski), ενώ φόρεσε και κοσμήματα αξίας 200.000 δολαρίων.

Το σκηνικό που στήθηκε για το πάρτι μόνο παραμυθένιο μπορεί να χαρακτηριστεί. Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα social media, ο χώρος ήταν διακοσμημένος με λουλούδια, κρυστάλλους και εντυπωσιακά φυτά.

Το ζευγάρι δισεκατομμυριούχων από την Αρμενία «έκλεισε» το συγκρότημα των Maroon 5 για να τραγουδήσουν.  Ποιο ήταν το ποσό που ζήτησαν όμως για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπολογίζεται ότι ζήτησαν 500.000 έως 800.000 δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέκλυσαν τα social media:

gamos xlidis (4)gamos xlidis (3)gamos xlidis (5)gamos xlidis (7)gamos xlidis (6)gamos xlidis (13)gamos xlidis (12)gamos xlidis (11)gamos xlidis (10)gamos xlidis (9)gamos xlidis (8)

O γιος του κροίσου Σάμβελ Καραπετιάν βρίσκεται στο νούμερο 28 με τους πιο πλούσιους Ρώσους στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Η οικογένεια έχει τον όμιλο Tashir, που σχετίζεται με ακίνητα και η περιουσία της φθάνει στα 4 δισ. δολάρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!