Game of Thrones: Η επική φωτογράφηση και το αφιέρωμα στο Vanity Fair

Λίγες εβδομάδες πριν απο την μεγάλη πρεμιέρα!


Το τεύχος με την επική φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της σειράς – μια φωτογράφιση που υπογράφει η κορυφαία An Leibovitz – που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα των ΗΠΑ, «θόλωσε» κι άλλο τα νερά…

Γιατί υποτίθεται ότι αυτό το αφιέρωμα, με αφορμή την πρεμιέρα του 4ου κύκλου στις 6 Απριλίου, θα έδινε μερικές απαντήσεις για το που θα… κάτσει ο Δράκος και ποιο από τα «επτά βασίλεια» θα πάρει την εξουσία.

Όμως, ούτε η συνέντευξη του David Benioff «φώτισε» τους «ορκισμένους» του “Game Of Thrones” ούτε καν τα όσα είπε ο συγγραφέας των βιβλίων (στα οποία βασίστηκε η σειρά) J. R. Martin, ότι και καλά γνωρίζει περίπου τι τέλος θα γράψει και τα λοιπά.

Έτσι, στα social media, η παραφιλολογία πήρε και πάλι φωτιά και ειδικά όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία ισχυρίζονται ότι όλα, όλες οι εξελίξεις και όσα θα δούμε σ’ αυτόν τον 4ο κύκλο του ΗΒΟ στηρίζονται σε μία μαγική φράση: Στο valar morghullis, που στα υψηλά… Βαλλυριανά σημαίνει «όλοι οι άντρες θα πεθάνουν».

Οδεύουμε, λοιπόν, σε γυναικοκρατούμενες εξελίξεις ; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει. Ούτε καν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, που όπως αποκάλυψε το ‘Vanity Fair”, έχει το προνόμιο να βλέπει πρώτος τα επεισόδια της αγαπημένης του σειράς.

timthumb



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!