Όλοι οι fans του Game of Thrones ανυπομονούν για την 8η και τελευταία σεζόν της σειράς, ελπίζοντας σε ένα καλό φινάλε. Άπαντες περιμένουν από το ΗΒΟ την επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ενδέχεται να μη συμβεί και η ημερομηνία προβολής να αργήσει περισσότερο!

Για πιθανή επιπλέον καθυστέρηση, το πιθανότερο είναι να ευθύνεται ο… Jon Snow.

Ο Kit Harington ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Rose Leslie, με την είδηση να χαροποιεί άπαντες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Game Of Thrones πριν έξι χρόνια, όταν και υποδύθηκαν το ζευγάρι, βόρεια του Τείχους.

Ο επικείμενος γάμος τους λοιπόν ενδέχεται να πάει «πίσω» τα γυρίσματα της σειράς, καθώς οι μισοί και πλέον εκ των καλεσμένων τους σχετίζονται με την αγαπημένη σειρά. Ο ηθοποιός μάλιστα εξομολογήθηκε πρόσφατα: «Πήρα τηλέφωνο τον παραγωγό και του είπα “Παντρεύομαι και η ευθύνη είναι δικιά σου”».

Από τη μεριά του ο παραγωγός της ταινίας αποκάλυψε ότι ηθοποιοί, συντελεστές και τεχνικοί θα πρέπει να διακόψουν τα γυρίσματα, καθώς οφείλουν να δώσουν το παρών. Το γεγονός αυτό λοιπόν είναι πιθανό να οδηγήσει την προβολή της 8ης σεζόν του Game of Thrones στα τέλη του 2019!

Αναμένουμε για τις επίσημες ανακοινώσεις.