Γ.Λάτσιος-Δ.Βανδή: Όλα έτοιμα για το “The Voice”

Η απάντηση της τραγουδίστριας αναμένεται σχεδόν σίγουρα θετική.


Αναμφισβήτητα ένα από τα πολυαναμενόμενα ραντεβού αυτών των ημερών, ήταν το ραντεβού της Δέσποινας Βανδή και του Γιάννη Λάτσιου. Ενα ραντεβού το οποίο θα γινόταν για το “The Voice”!

Βλέπετε, μπορεί οι πάντες να ασχολούνται αυτή την εποχή με το “Dancing” ,όμως, στον ΑΝΤ1 πίσω από τις κάμερες έχουν ανασκουμπωθεί και στήνουν με εντατικούς ρυθμούς, το “The Voice” ,ένα από τα πιο πετυχημένα, μουσικά προγράμματα της Ευρώπης, το οποίο αυτό το χειμώνα έρχεται για πρώτη φορά στους δέκτες μας.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, το σημαντικό αυτό ραντεβού έγινε και έγινε την περασμένη Παρασκευή. Η Δέσποινα Βανδή και ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού και τα είπαν για αρκετή ώρα.

Η συζήτησή τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Γιάννης Λάτσιος φρόντισε να πείσει την Δέσποινα για το πόσο πολύ την θέλουν να βρίσκεται στο συγκεκριμένο φορμά, όπως επίσης και να της εξηγήσει το τι ακριβώς θέλουν από εκείνη. Η Δέσπονα άκουσε με προσοχή την πρόταση και απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε; Είναι θετικότατη.

Ναι, η Δέσποινα θέλει να συμμετέχει στο “The Voice”, θέλει να κάτσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής γι ΄αυτό και απ ΄ότι όλα δείχνουν, μέσα τις προσεχείς ημέρες θα τους δώσει και την οριστική της απάντηση η οποία και θα είναι θετική, μιας και οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν σε όλα και στο κυριότερο; Στο οικονομικό!

Κατά τα άλλα, δίπλα στην Δέσποινα στην επιτροπή θα δούμε και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ το κανάλι εξακολουθεί να αναζητά και ακόμη δύο το ίδιο καταξιωμένα πρόσωπα από την εγχώρια, μουσική σκηνή.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!