FY στο Mega Star – Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός

Ποδαρικό στο Mega Star έκανε ο FY. O γνωστός τράπερ ήταν καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή σεζόν και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μουσική του, τον Mad Clip και το graffiti στην Γλυφάδα.

Τον προηγούμενο καιρό ήταν σε μίνι τουρ στην Γερμανία, η οποία όπως δήλωσε πήγε πολύ καλά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος.

«Έχω άπειρα τραγουδια ακυκλοφόρητα, έχω γύρω στα 300 κομμάτια, αλλά συνεχώς γράφω καινούρια», ανέφερε και συμπλήρωσε πως είχε δημιουργήσει ένα mix tape με τον Mad Clip, το οποίο θα έβγαινε στην κυκλοφορία.

Η σχέση του με τον εκλιπών
«Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θανατον», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ημασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα».

Ο FY μίλησε και για το graffiti στην Γλυφάδα, για το οποίο είπε πως δεν ήταν συνεννοημένοι με τον Mad Clip, αλλά το έκανε σε μία στιγμή αυθορμητισμού σε μία βόλτα του με τον Mad Clip.

«Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες», κατέληξε.

https://www.in.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!