Φωτογραφίες σοκ με 6χρονη και τον άντρα που τη βίασε και στη συνέχεια σκότωσε

Χέρι χέρι κρατούσε την 6χρονη ο βιαστής και δολοφόνος της


Θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε άνδρας που κρατά με προσοχή από το χέρι το κοριτσάκι. Αλλά δυστυχώς τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην Μπανγκόκ έδειχναν τα τελευταία βήματα της 6χρονης «Nong» προς το βασανιστικό βιασμό της και τελικά τη στυγερή δολοφονία της από τον άνδρα που της κρατά το χέρι.

Μετά την εξαφάνισή της, το Νοέμβριο, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, το οποίο κατέληξε στο χειρότερο σενάριο: οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της, διαμελισμένο και σε αποσύνθεση, σε έρημη περιοχή κοντά σε αυτοκινητόδρομο της πόλης.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ο 32χρονος «Nui», σχεδόν 650 χιλιόμετρα μακριά, έπειτα από πληροφορία που έσωσε στις αρχές πολίτης.

2244

Η 6χρονη εξαφανίστηκε μέσα από το αυτοκίνητο του μπαμπά της, ενώ εκείνος παρακολουθούσε το τέλος μιας συναυλίας στη Μπανγκόκ.

Ο πατέρας της Sayan Petchdon, την είχε πάει στη συναυλία με επτά φίλους αλλά όταν εκείνη άρχισε να νυστάζει την πήγε στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το συναυλιακό χώρο. Αφού έμεινε μαζί της για δέκα λεπτά, επέστρεψε για να δει το τέλος της συναυλίας. Σαράντα λεπτά αργότερα γύρισε στο αυτοκίνητό του αλλά η μικρή δεν ήταν πουθενά.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Sayan ξέσπασε σε λυγμούς όταν η αστυνομία του έδειξε το λουλουδάτο παντελόνι που βρήκε κοντά στο σώμα της. Το κεφάλι της βρέθηκε σε κοντινή απόσταση…

Ο «Nui» είχε βγει από τη φυλακή μόλις τον Αύγουστο έπειτα από φυλάκιση τριών ετών και 8 μηνών για την απαγωγή ενός παιδιού κάτω των 15 ετών.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!