Φωτογραφίες από την πρεμιέρα Γονίδη-Κοκκίνου-Καλλή

Με εντυπωσιακή πρεμιέρα ξεκίνησε το νέο δυνατό σχήμα.


Με μια λαμπερή πρεμιέρα και με ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή που έδωσαν ραντεβού για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στην Ιερά Οδό!

Το μαγαζί γέμισε με θαυμαστές αλλά και φίλους που πήγαν για να απολαύσουν τους αγαπημένους του καλλιτέχνες από κοντά. Οι τρεις πρωταγωνιστές της βραδιάς έδωσαν το δυναμικό παλμό από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εμφάνισης τους με την αποδοχή του κόσμου να είναι εντυπωσιακή.

Ο Σταμάτης Γονίδης, σταθερή αξία στην νυχτερινή διασκέδαση, με την αυθεντικότητα και τη ζεστή φωνή του, πιστός στο ραντεβού του με τους χιλιάδες θαυμαστές του καθήλωσε το φανατικό κοινό του από το πρώτο λεπτό, που δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν! Η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και την ενέργειά της επί σκηνής και ξεσήκωσε με τις μεγάλες τις επιτυχίες! ΗΣτέλλα Καλλή συμπλήρωσε την παρέα με τη ζωντάνια και τον δυναμισμό της χαρίζοντας κέφι, χορό και διασκέδαση για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί! Μαζί τους οι Nigma που ολοκλήρωσαν δυναμικά το σχήμα εμπλουτίζοντας το με pop και λαϊκά ακούσματα.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος που έχει γράψει τραγούδια τόσο για την Έλλη Κοκκίνου αλλά και για την Στέλλα Καλλή.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!