Φωτεινή Βελεσιώτου: Η γιαγιά μου με πήγε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για να ηρεμήσω


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Φωτεινή Βελεσιώτου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, εξηγώντας πως ήταν ιδιαίτερα ζωηρή, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε: «Τα αγόρια με έβαζαν για αρχηγό γιατί με φοβόντουσαν. Ήμασταν 4 αδέλφια και τα 3 ήταν μία χαρά, αλοιφή. Ό,τι έλεγε ο πατέρας και η μάνα. Εγώ το ανάποδο. Ήμουν η τρίτη και φαρμακερή!

Έλεγε η μάνα μου να γυρίσουμε στις 8 στο σπίτι, φώναζε και όλα τα αδέλφια μου γυρνούσαν κι εγώ δεν γυρνούσα ποτέ στις 8. Φώναζε σε όλη την Καρδίτσα η καημένη κι εγώ ας πούμε ήμουν στον σταθμό και έβαζα καρφιά για να τα πατάει το τρένο και να ισιώνουν! Κάναμε συλλογή».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι: «Με πήγε η γιαγιά μου στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια για να ηρεμήσω όταν ήμουν 6 ετών. Με πήγαν, έπιναν καφέ κι εγώ την ώρα που άνοιγε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα, ανέβηκα στο ένα σκέλος της γέφυρας και με κατέβασε η πυροσβεστική».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!