Φοίβος: Η επέτειος γάμου με την Αμαλία Καντερέ και η συλλεκτική φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή


Ο Φοίβος και η Αμαλία Καντερέ γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου την 25η επέτειο του γάμου τους, πορευόμενοι μαζί με διακριτικότητα και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γνωστός συνθέτης, παρ’ όλο που διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοσιότητα συνεργαζόμενος με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και βλέποντας τις δημιουργίες του να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα charts, έχει επιλέξει να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κοντινοί του άνθρωποι περιγράφουν έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη, αφοσιωμένο πατέρα μετά την απόκτηση των δίδυμων παιδιών του.

Η σύζυγός του, Αμαλία Καντερέ, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της πορείας, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο σε βραδινή τους έξοδο.

Ο γάμος τους το 1999 είχε παραβρεθεί από πολλούς επώνυμους φίλους του Φοίβου, με μία φωτογραφία από την τελετή να θεωρείται συλλεκτική καθώς απεικονίζει τους νεόνυμφους μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τη «μούσα» του συνθέτη εκείνη την εποχή.

Δείτε την φωτογραφία

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!