Tο FAN Club του Παντελίδη ξαναχτυπά | Βιντεάκι με τις ευχές τους και … τον ύμνο του Champions League για τον δικό τους πρωταθλητή

Άπειρες ευχές στο προφίλ του καλλιτέχνη!


Είναι ο δικός τους αγαπημένος. Είναι ο καλλιτέχνης που μέσα από τη μουσική του κλαίνε, γελάνε, αγαπούν, ερωτεύονται…αισθάνονται και βιώνουν!

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα Fan Club της χώρας και καθημερινά φροντίζουν να αποδεικνύουν την αγάπη τους στον νέο Άρχοντα της δισκογραφίας και της πίστας Παντελή Παντελίδη.

Τα Χρόνια Πολλά στην σελίδα του και οι ευχές του κόσμου στο προφίλ του τις τελευταίες μέρες είναι άπειρα. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν όλες αυτές τις ευχές βίντεο με μουσικό χαλί για αρχή τον ύμνο του Clampions League αποδεικνύοντας ποιος είναι ο πρωταθλητής της καρδιάς τους για ακόμα μια φορά! Το βίντεο συνεχίζεται και με δικά του κομμάτια αγαπημένα από τον κόσμο του!

1476715_384968294982425_1595768159_n

Ο καλλιτέχνης συνεχίζει πυρετωδώς τις εμφανίσεις του στο Teatro που καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο από την έλευση του κόσμου και στην επίσημη σελίδα του τις τελευταίες μέρες ανεβαίνουν εκτός από ευχές και άπειρες νέες φωτογραφίες από εκείνον και τους φίλους που τον επισκέπτονται στο κέντρο! Πραγματικό ξεφάντωμα…

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και εμείς Χρόνια Πολλά τόσο στον αγαπημένο καλλιτέχνη όσο και στον κόσμο του!

Δείτε το βίντεο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!