Έξαλλη η Τέιλορ Σουίφτ: Γιατί απειλεί φοιτητή με μήνυση


H νομική ομάδα της ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), με έδρα την Ουάσινγκτον, απειλεί με νομικές ενέργειες έναν φοιτητή ο οποίος παρακολουθεί τη χρήση του ιδιωτικού της τζετ μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με την Washington Post, οι δικηγόροι της τραγουδίστριας έστειλαν επιστολή στον Τζακ Σουίνι (Jack Sweeney), έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, ο οποίος διαχειρίζεται διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθούν τη χρήση ιδιωτικών τζετ δημοσίων προσώπων μεταξύ αυτών και της Σουίφτ. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε προκαλέσει την οργή του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ (Elon Musk).

Για χρόνια, ο φοιτητής διαχειρίζεται τους λογαριασμούς αυτούς και μετρά το αποτύπωμα άνθρακα. Η κάλυψη του Σουίνι η οποία χρησιμοποιεί δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και σήματα εκπομπής από αεροσκάφη, έχει επαινεθεί ευρέως και του χάρισε ένα βραβείο «Forbes 30 under 30», αναφέρει ο Guardian.

Όμως τον Δεκέμβριο, οι δικηγόροι της σταρ τον κατηγόρησαν για «καταδίωξη και παρενοχλητική συμπεριφορά» με αφορμή την παρακολούθηση της δραστηριότητας του αεροσκάφους της.

«Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για εσάς ή μια οδός που ελπίζετε ότι θα σας αποφέρει πλούτο ή φήμη, είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον πελάτη μας», έγραψε η Katie Wright Morrone στην επιστολή, σύμφωνα με την Post.

Οι θαυμαστές της Σουίφτ από την πλευρά τους σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδοκίμασαν την επιστολή της νομικής ομάδας της Σουίφτ και την χαρακτήρισαν «σκληρή».

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!