Έξαλλη η μητέρα της Jennifer Aniston! Δεν την κάλεσαν στο μυστικό γάμο

Η αλήθεια είναι πως η Nancy Dow δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την κόρη της


Μπορεί να δηλώνει πως θέλει το καλύτερο για την κόρη της άλλα σίγουρα “βράζει” από θυμό. Ο λόγος για την μητέρα της , που δεν κατάφερε να δει την κόρη της ντυμένη νυφούλα, αφού δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο της!
Η αλήθεια είναι πως η Nancy Dow δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την κόρη της. H Jen άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως η μητέρα της ήταν πολύ σκληρή και επικριτική μαζί της και πως μετά το χωρισμό με τον πατέρα της (στα 9 της χρόνια) οι σχέσεις τους είχαν παγώσει!

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι δυο γυναίκες είχαν συμφιλιωθεί, αλλά τελικά η Jennifer δεν φαίνεται να την έχει συγχωρέσει εντελώς, μιας και δεν την κάλεσε ούτε στο μυστικό γάμο που έκανε με τον Justin Theroux στη βίλα τους στο Bel Air.
Πάντως, παρόλο που δεν ήταν ανάμεσα στους 70 καλεσμένους, η Nancy -αν και έξαλλη- προσπάθησε να συγκρατήσει το θυμό της λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη για το γάμο της κόρης της. “Πιστεύω ότι είναι υπέροχο! Ό,τι και να πω για την Jennifer θα είναι για να την υποστηρίξω”, δήλωσε κάπως ξινισμένα…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!