Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη για ανάκριση στην αστυνομία ο 50χρονος κρεοπώλης


Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Πριν από λίγο, ο 50χρονος κρεοπώλης προσήχθη στην αστυνομία για ανάκριση, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο, πριν χαθούν τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση-θρίλερ, φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις που έχει δώσει έως τώρα στην αστυνομία, ενώ είχε δανειστεί και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Μπάμπη.

Ο 50χρονος αναμένεται να απαντήσει στα ερωτήματα των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με βάση και τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες και τις καταθέσεις προσώπων από το περιβάλλον τόσο του αγνοούμενου όσο και του 50χρονου.

Τα δανεικά και η διαφωνία

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και από τις καταθέσεις που έχουν λάβει από φίλους του 31χρονου Μπάμπη, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κίνητρο της υπόθεσης είναι οικονομικό. Φαίνεται να προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο αγνοούμενος είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό (17.000 ευρώ) στον κρεοπώλη, ο οποίος αυτή την φορά δεν το επέστρεψε.

Συγκεκριμένα, εκτιμούν ότι ο 50χρονος δεν έδωσε πίσω στον 31χρονο τα δανεικά, καθώς ο αγνοούμενος έθεσε κάποιους όρους για την αποπληρωμή του ποσού, με τους οποίους ο κρεοπώλης δεν συμφωνούσε. Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπάμπης δάνειζε χρήματα στον 50χρονο. Τις άλλες δύο φορές, όμως, ο κρεοπώλης είχε επιστρέψει τα δανεικά, τηρώντας τους όρους που του είχε θέσει ο Μπάμπης. Αυτή την τρίτη φορά, όμως, ο κρεοπώλης αρνήθηκε να επιστρέψει περισσότερα χρήματα, απ’ αυτά που του είχε δανείσει ο 31χρονος. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτές οι οικονομικές συναλλαγές θα επιβεβαιωθούν, όταν ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του αγνοούμενου και του 50χρονου.

Υπενθυμίζεται, ότι, σε ένα από τα τελευταία μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μπάμπης με τον κρεοπώλη, ο πρώτος ζητούσε επιτακτικά από τον δεύτερο να του επιστρέψει άμεσα τα χρήματα, που του είχε δανείσει. «Εγώ την Δευτέρα φεύγω για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», φέρεται να του είχε γράψει.

Η συνομιλία του κρεοπώλη με πρόσωπο «κλειδί»

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο κρεοπώλης φέρεται να καλούσε ένα πρόσωπο «κλειδί», πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. Πρόκειται για φίλο του κρεοπώλη, το κινητό τηλέφωνο του οποίου έχουν πλέον στα χέρια τους οι αρχές. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα που φέρονται να αντάλλαξαν ο κρεοπώλης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είχαν διαγραφεί.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς το περιεχόμενο των μηνυμάτων, χωρίς να διευκρινίσει γιατί τα διέγραψε. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 50χρονος του είπε ότι «έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν». Ο κρεοπώλης του ζήτησε στη συνέχεια να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν πού βρίσκεται ο Μπάμπης, όπως ισχυρίστηκε ο φίλος του 50χρονου στους αστυνομικούς. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχουν ανακτηθεί τα διαγραμμένα μηνύματα στο κινητό του εν λόγω προσώπου, ώστε να επιβεβαιωθεί εάν λέει αλήθεια ή όχι.

Δεύτερο στίγμα κινητού στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Πληροφορίες που μετέδωσε την Τετάρτη (17/1) η εκπομπή LiveNews στο Mega, αναφέρουν ότι στην περιοχή με τις καλαμιές όπου είχε αφήσει ίχνη ο Μπάμπης, για τελευταία φορά, εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τόσο του κρεοπώλη όσο και του 36χρονου φίλου του, με τον οποίο είχαν ανταλλάξει μηνύματα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Την συγκεκριμένη περιοχή ερεύνησαν οι αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή.

Το κινητό του 36χρονου εξέπεμπε διαρκώς στην επίμαχη περιοχή, το επίμαχο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν έχει κλείσει το κινητό του, όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή. Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και το άνοιγε μόνο για να κάνει κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στον 36χρονο. Στη συνέχεια το έκλεινε ξανά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Τι δηλώνει ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη

Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη μίλησε στην εκπομπή και ισχυρίστηκε ότι μόνος του παρέδωσε το κινητό τηλέφωνό του στην αστυνομία. Υποστήριξε, δε, ότι δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη.

«Παρέδωσα το κινητό, ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε στο Mega.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!