Έβελυν Καζαντζόγλου: Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλούσαν τσίχλες στα μαλλιά


Την Έβελυν Καζαντζόγλου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Μέσα σε όλα, ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο γύρισε πίσω στα νεανικά του χρόνια και μίλησε για το bullying που βίωσε από τις συμμαθήτριες της.

Ειδικότερα, η Έβελυν Καζαντζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα… Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, όπου δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ προστατευτικοί. Νομίζω όμως ότι, επειδή δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, κάπως με είχαν παραγκωνίσει».

«Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου υπερωρίες! Να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές!

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί. Αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μην βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους» πρόσθεσε, επίσης, η Έβελυν Καζαντζόγλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!