Ευαγγελία Αραβανή: Σε πελάγη ευτυχίας το γνωστό μοντέλο – Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είπε σήμερα (31/1) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καθώς διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ εδώ και ένα χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παρ’ ότι σύμφωνα με το Νίκο Γεωργιάδη είχε επαγγελματικές προτάσεις. Η τελευταία εκπομπή που είχε παρουσιάσει ήταν το «Project Runway Greece» στο Open.

Μιλώντας σε συνέντευξή της το 2018 για την μητρότητα, είχε πει: «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!