Εύα Κανέλλη: Η τρομερή αλλαγή της λαϊκής τραγουδίστριας

Επανέρχεται με τραγούδια από το Δίδυμο Χρυσοβέργη – Γιατρά και είναι πιο διαφορετική από ποτέ! Δείτε φωτογραφίες αποκλειστικά στο bizznews.gr !!


Η μεταμόρφωση της είναι συγκλονιστική. Η Εύα Κανέλλη που όλοι μας έχουμε γνωρίσει ως γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με τρομερή αλλαγή. Δείτε τις φωτογραφίες αποκλειστικά στο www.bizznews.gr και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Νέο στύλ … νέα τραγούδια … και μια λαϊκή φωνή που υπόσχεται πολλά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύτηκαν το μεγάλο δίδυμο  Χρυσοβέργης –  Γιατράς.

Μετά από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Ειν’ αρρώστια τα τραγούδια» η οποία κυκλοφόρησε από την General Music,  η Εύα Κανέλλη κάνει άλλο ένα δυναμικό βήμα μπροστά, παρουσιάζοντας μας τέσσερα νέα τραγούδια του επιτυχημένου διδύμου Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά, αποδεικνύοντας ότι οι καθαρόαιμες λαϊκές τραγουδίστριες δεν έχουν ανάγκη από πρόσκαιρα σουξέ για να σταθούν στο πολύπαθο ελληνικό τραγούδι αλλά γνωρίζουν πότε πρέπει να έχουν ανάστημα και τι τραγούδια να ερμηνεύσουν!

 

1457523_10201797799360678_526691728_n

Photoshooting & Styling: Soula Papadopoulou Μake-up Artist: Katerina Meladaki με προιοντα “radiant” Hair styling: Giannis Proxenos με προιοντα “FAMA & BYPHASSE”

Ευχαριστούμε πολύ το Regency Casino Mont Parnes για την φιλοξενία



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!