Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι έπειτα από 10 χρόνια γάμου


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Το γνωστό ζευγάρι έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και συνέχισε λέγοντας: «Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη την 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Τι έχει συμβεί; Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με ‘κίτρινες σελίδες’. Αποφάσισαν ότι η σχέση έκλεισε τον κύκλο της και να ακολουθήσουν χωριστούς δρομους».

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι το γνώριζε αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα, ενώ η δημοσιογράφος σχολίασε ότι ο χωρισμός τους, ήρθε έπειτα από το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο γνωστός οικονομολόγος είχε κάνει πρόταση γάμου στην δημοσιογράφο και εκείνη είχε πει το μεγάλο «ναι». Όλοι μάλιστα πίστευαν πως το ζευγάρι θα έκανε θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα, αλλά ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική έφερε τα πάνω κάτω. Έτσι,  οι δυο τους πήραν την απόφαση να παντρευτούν στη Νέα Υόρκη μακριά από όλους και από όλα, με την Εύα να φορά μια δημιουργία Konstadinos Melis by Laskos.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!