Eurovision 2019: H Ελένη Φουρείρα ξεσήκωσε την αρένα


Η pop queen Ελένη Φουρέιρα,  θα εμφανιστεί  στον μεγάλο τελικό της Eurovision, με custom made δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, σε μία εμφάνιση απόλυτα stylish και βεβαίως θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Ένα χρόνο μετά τον περσινό της θρίαμβο η Ελένη Φουρείρα επέστρεψε στη σκηνή της φετινή Eurovision ως guest κάνοντας μια εμφάνιση που ενθουσίασε το κοινό!

Η pop star εμφανίστηκε στον αποψινό τελικό σε μια ενότητα που ονομάζεται «Eurovision Legens» και ερμήνευσε το «Dancing Lasha Tumbai» του Verka Serduchka , το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό το 2007.

Η τραγουδίστρια έβαλε κυριολεκτικά φωτιά με την εκρηκτική της χορογραφία, ενώ εμφανίστηκε με μια ολόσωμη διαφανή φόρμα κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό της.

Μια κρυστάλλινη δημιουργία κεντημένη  με χιλιάδες  κρυστάλλους που θα ενθουσιάσει το κοινό! Η έμπνευση του συγκεκριμένου  ρούχου προέρχεται  από την Dita von Teese, τα εμβληματικά  shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού. Αυτή η μοναδική δημιουργία για την Ελένη Φουρέιρα,  χρειάστηκε  3 εβδομάδες  προετοιμασίας  και υλοποίησης, με μια ιδιαίτερη τεχνική την : tattoo crystal touch,  για την σωστή εφαρμογή των κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα.

Μια εμπνευσμένη Haute Couture προσέγγιση  250,000 χιλιάδων κρυστάλλων Swarovski αποκλειστικά για την Βασίλισσα  της Eurovision. Η αίσθηση  των καμπαρέ του Παρισιού στην δεκαετία  του 30 με πολλές πινελιές από λάμψη αστεριών και μια αέρινη αίσθηση glamour και πολυτελείας είναι η αίσθηση που θα αφήσει η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που θα θυμόμαστε και πολύ καιρό!



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!