Eurovision 2018: Το μήνυμα της Γιάννας Τερζή στην Αρετή Κετιμέ και τους Χοροσταλίτες


Τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision εξέφρασε η Γιάννα Τερζή, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο αποφασίστηκε η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου ήρθε κι εμένα ξαφνικό ως δώρο! Δεν περίμενα αυτή τη θετική ανταπόκριση στο τραγούδι μέσα σε τρεις μέρες. Έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί τα σχόλια είναι πολύ θετικά. Θα οπτικοποιηθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίστηκε ότι η Γιάννα Τερζή θα είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision ήταν ασυνήθιστος. Η ίδια δηλώνει γι’ αυτό: «Εγώ ετοιμαζόμουν κανονικά για τον τελικό και έμαθα ότι γίνεται ανάθεση, ερήμην μου σχεδόν. Θέλω να πω ότι δεν έχει παιχτεί τίποτα υπόγειο, δεν έχει γίνει τίποτα από πίσω. Να πω στους άλλους δύο καλλιτέχνες ότι εμένα προσωπικά μου άρεσαν τα τραγούδια τους. Λυπάμαι για τον τρόπο που έγινε γιατί είμαι κι εγώ καλλιτέχνης και δεν θα ήθελα να γίνει αυτό εις βάρος μου, όμως δεν φέρω καμία ευθύνη ούτε εγώ, ούτε η δισκογραφική».


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!