Eurovision 2016: Τι ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου [βίντεο]

Ρόλος έκπληξη για την αγαπημένη τραγουδίστρια!


Στην αρχή είχε ακουστεί ως φήμη. Στη συνέχεια η φήμη είχε επιβεβαιωθεί έμμεσα από την ίδια την Έλενα Παπαρίζου και τώρα, έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση για την συμμετοχή της Number One τραγουδίστριας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Όπως αποκαλύφθηκε, η Έλενα, την επόμενη ημέρα του Α’ ημιτελικού, θα εμφανιστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Στοκοχόλμη για τον θεσμό αυτό.

Συγκεκριμένα, θα τραγουδήσει στο Eurovision Village, ένα μικρό χωριό που έχει ετοιμαστεί για να υποδεχτεί τους φαν του διαγωνισμού με καθημερινά πάρτυ και εμφανίσεις από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το θέμα της βραδιάς θα είναι η διαφορετικότητα και μην ξεχνάμε πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια αρκετές φορές έχει υποστηρίξει ανοιχτά το συγκεκριμένο ζήτημα.


Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η σκηνή στο χωριό της Eurovision θα γεμίσει χρώματα του ουράνιου τόξου το οποίο θα «ντύσουν» μελωδικά η δικιά μας Έλενα Παπαρίζου και η τραγουδίστρια Κατρίνα. Η αγάπη της για τον θεσμό της Eurovision είναι μεγάλη. Ειδικά τώρα που πραγματοποιείται στην δεύτερη πατρίδα της την Σουηδία.

Μάλιστα, την Παρασκευή το απόγευμα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού που έχει αναλάβει φέτος τη μετάδοση του διαγωνισμού, για να μιλήσει για την εμπειρία της μέχρι σήμερα στην Eurovision: από τη συμμετοχή με τους Antique, την νίκη της το 2005, αλλά και την προσπάθεια της να εκπροσωπήσει την Σουηδία το 2013 χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Η Έλενα Παπαρίζου με τον τρόπο της θα στηρίξει και τους φετινούς μας εκπροσώπους, τους Argo που από τη Δευτέρα θα βρίσκονται στη Στοκχόλμη για να ξεκινήσουν τις πρόβες τους. Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στη Σουηδία και σίγουρα θα προσπαθήσει να προωθήσει με τον δικό της τρόπο την ελληνική συμμετοχή μιας και θα βρίσκεται στη χώρα που πραγματοποιείται φέτος ο διαγωνισμός. Είναι γνωστό άλλωστε πως η επιτυχία ενός τραγουδιού στον συγκεκριμένο θεσμό έρχεται και με την σωστή …προώθηση. Και οι Argo έχουν ένα δυνατό όπλο στον τομέα αυτό που ακούει στο όνομα Έλενα Παπαρίζου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!